"Vinyl" - Storhamar Blandede Kor feat After Eight

Storhamar Blandede Kor har lagt lorgnettene og posene med kamferdrops i veska, nå trimmes rockefoten fram til en konsert med god gammel vinylsus i Hamar Kulturhus.

Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: Lørdag 1. april
Tid:   kl.  20:00

KJØP BILLETT

Storhamar Blandede Kor har fått med seg gruppa After Eight, med besetning bosatt på Hedemarken, som bunnsolid backing i dette rockeprosjektet. After Eight feirer 30-årsjubileum i 2017, og samarbeider nå for første gang med et kor på denne måten. Koret sammen med After Eight skal ha to konserter på Hedmarken i vår, først i Brumunddal fredag 31. mars, og i Hamar kvelden etter.  After Eight er viden kjent for sine glimrende tolkninger av groovy rock. I tillegg til å kompe koret, vil bandet også by på egne favoritter fra en lang karriere.

Om ikke akkurat opp av kamferdropsposen, så trekker i hvert fall korleder Tor Dag Strand fram en rekke musikalske godbiter som vil bli forløst av Storhamar Blandede Kor, dirigent Trond Berg og After Eight, akkompagnert av vårsol og fuglekvitter. På programmet står godbiter av blant andre Otis Redding, Bon Jovi, Jimmy Page, John Fogerty, Freddie Mercury, Paul Simon, The Beatles og Sting.

Arrangør: Storhamar Blandede Kor
Konserten støttes av Hamar kommune