Meningen med sangen - et Marthe Werring Holmern show!

Hos en sanger er det mye som skal stemme, men hvem er det egentlig som bestemmer hva som stemmer? Marthe, midt i livet, ser seg frem og tilbake med et skjevt og direkte blikk på hva som er meningen med sangen.

Sted: Teater Innlandet scene
Dato: Fredag 25. august
Tid:   Kl. 20:00

KJØP BILLETT

Marthe Werring Holmern har vært å se og høre i alt fra opera- og musikaloppsetninger til kirkemusikalske verk, på filmlerretet og som tangovokalist - både med og uten symfoniorkester!
Hun har sin utdannelse fra musikkonservatoriet i Trondheim (NTNU) og Det kgl. danske musikkonservatorium.

Til å hjelpe seg med det i denne forestillingen, har hun med seg:

Michael Caplin på fiolin og klaverinstrumenter. Caplin har sin utdanning fra Høgskolen i Telemark, Høgskolen i Hedmark og Skurups Folkhögskola med fokus på skandinavisk folkemusikk. Han er frilans musiker, komponist og studiomusiker innen folkemusikk, jazz og barokkmusikk.

Ole Petter Hallan på slagverkerk og perkusjon. Hallan er musiker og pedagog innen sitt fagfelt i kulturskole, videregående skole og høgskole. Han spiller alle stilarter, inklusive klassisk symfoniorkester og har lang erfaring fra TV, radio og studioarbeid, konserter og teaterforestillinger.

Gro Merete Hjertvik på piano. Hjertvik er pianist og har sin utdannelse fra Musikkonservatoriet i Trondheim (NTNU) med hovedfag fra Universitet i Oslo. Hun er distriktsmusiker i Nord-Trøndelag og har allsidig erfaring, alt fra solistoppdrag med Trondheimsolistene, oppdrag for Sangtimen i NRK og samarbeid med Nord-Trøndelag Teater.

Nina Larsen er kostyme- og maskøransvarlig. Hun er utdannet frisør, og har arbeidet med flere sceniske prosjekter, blant annet den musikalske forestillingen «Ea av Eoner».

KJØP BILLETT

Hamar Kulturhus