Thank You For The Music: VI ELSKER ABBA

Etter fulle hus i et helt år, kommer ”Thank You For The Music: Vi elsker ABBA” endelig til Hamar!

Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: Lørdag 24. februar
Tid:   Kl. 18:00

Varighet: 90 min, ingen pause

Få billetter

Ikoniske Inger Lise Rypdal, Stjernekampvinner Rita Eriksen, Stavangerkameratenes Tommy Fredvang, musikalstjerne Jannike Kruse og ”The Voice”-vinner Knut Marius Djupvik deler scenen i et storslått hyllestshow til den legendariske svenske gruppen. Sammen skaper de musikalsk magi av ABBAs mange hits – sangene vi elsker som ”Dancing Queen”, ”Mamma Mia!”, ”Waterloo”, ”Take A Chance On Me” og ”The Winner Takes It All”.

Showet er blitt hyllet av et unisont anmelderkorps, der bl.a. VG, Aftenposten og Kulturkompasset har trillet terningkast 5. VGs anmelder kaller showet en ”energibombe som burde skrives ut på blå resept”.

Regi: Johan Osuldsen. Musikalsk leder: Hans Einar Apelland. Kostymer: Cårejånni Enderud. Scenografi: John-Kristian Alsaker.

Arrangør og produsent: Over Norge.

Få billetter

Hamar Kulturhus