logo

Meny

Aktuell utstilling: Juryert utstilling viser et tverrsnitt av kunstneriske uttrykk fra Innlandsregionen og vises i Galleriet fra 9. april til til 21. mai. 


Inngang:
Galleri Hamar kulturhus ligger i underetasjen av biblioteket i Hamar kulturhus. Inngang via Café Valuta eller bibliotekets hovedinngang.
 

Åpningstider:
Galleri Hamar kulturhus følger Hamar bibliotek sine åpningstider.
Mandag-torsdag   10 - 19
Fredag                    10 - 16
Lørdag                    11 - 15
Søndag                   Stengt
Gratis inngang


Omvisning
Ønsker du omvisning på en av Galleriets utstillinger? Finn informasjon om formidling på de enkelte utstillingene eller ta kontakt med Henriette Enger på e-post: henriette.enger@hamar.kommune.no
eller telefon 909 48 769.

GALLERI HAMAR KULTURHUS

En arena for inspirasjon, refleksjon, debatt og engasjement.

Galleri Hamar kulturhus fremmer samtidskunst som setter ideologi og samfunn på agendaen. Gjennom skriftende utstillinger får du innsikt i aktuelle temaer knyttet til ytringsfrihet, klima, krig, fred, konfliktløsning og menneskeverd- og rettigheter.
 

Galleri Hamar kulturhus skal tilby regionen et galleri fylt med ulike kunstuttrykk av høy kvalitet, og skal være et sted for inspirasjon og ettertanke, meningsutveksling og engasjement. Det er et mål at Galleri Hamar kulturhus skal være en arena for unge kunstnere. For å sikre et variert program samarbeider galleriet med Nasjonalmuseets vandreutstilling og Kunstbanken. Galleriet arrangerer 5-7 utstillinger i året og arrangerer workshops og vernissasjer. Galleriet tilbyr også besøkende omvisning med formidler på enkelte utstillinger.

Hamar kulturhus har to ulike utstillingsflater:

  • Galleri Hamar kulturhus: et areal på over 170 kvadratmeter i Hamar kulturhus sin underetasje.
  • Foajé: et areal bestående av 5 nisjer hver på ca. 20 kvadratemeter i Hamar kulturhus sin hovedinngang.

Alle utstillingene er gratis og åpen for alle.  


Finn aktuelle utstillinger

 

Ønsker du å stille ut i Galleri Hamar kulturhus?