Avslutningskonsert Kirsten Flagstad Festival "Jeg reiser ikke alene"

Konsertforestillingen gir publikum en innsikt i Kirsten Flagstads repertoar utenom de store operarollene hun er mest kjent for. Flagstad hadde et rikt romanserepertoar med viktige sanger som er i ferd med å gå tapt i dag.

Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: Søndag 18. juni
Tid:   Kl. 19:00

Varigeht: ca. 75 min., ingen pause

KJØP BILLETT

Mange komponister lot seg inspirere av Kirsten Flagstad, og gjennom hele sin karriere hadde hun sanger av blant andre Arne Dørumsgaard, Sverre Jordan, Alf Hurum og Hjalmar Borgstrøm fra Norge på repertoaret. Det korte, men intensive vennskapet med den svenske komponisten Knut Håkanson, inspirerte til en helt spesiell sangskatt som hun ivaretok hele sitt liv.

Isa Katharina Gericke, en allsidig sopran innen konsert, kammermusikk og opera, som med en særlig forkjærlighet for Lieder og romanser, har gjort seg bemerket med sine konsertforestillinger om sangerinnene Eva Nansen, Jenny Lind og Kirsten Flagstad.

Forsberg regnes blant Skandinavias fremste kammermusikere og akkompagnatører.

MEDVIRKENDE:
Isa Katharina Gericke - sopran
Bengt Forsberg - klaver
Regissør - Kristen Grødem

Konserten er gratis for medlemmer av Kirsten Flagstad Festival. For billettreservasjon send mail til:
post@flagstad-festival.no

Arrangør: Kirsten Flagstad Festival     Les mer om festivalen: http://www.flagstad-festival.no/

KJØP BILLETT

Hamar Kulturhus