Kari Bremnes (Ekstrakonsert)

Kari Bremnes er en av våre aller fremste låtskrivere og sangere og hun er en formidabel live-artist. Hennes evne til nå ut til folk over hele landet er bemerkelsesverdig, og Kari knytter sterke bånd til sitt stadig større publikum.

Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: Tirsdag 14. november
Tid: 19:30
Varighet: 90 min

Få billetter

Til høsten er hun klar med nytt album og 15. november står hun på scenen i Kirsten Flagstad-salen.

- Konsertene er det mest spennende jeg gjør. Og vi snakker høyspenning. Det er der vi møtes med alt vi har, sal og scene. Jeg har alltid hatt stor respekt for publikum, men de første årene var jeg reddere. Etterhvert har vi utviklet noe som ligner et vennskap, publikum og jeg. Det er en absolutt forvandling, sier Kari Bremnes.

Kari har skrevet sanger halve livet, vært artist enda lengre og gjennom årene har hun utviklet nærmest en egen sjanger. Kjernen i den er nærheten til folk og historiene rundt livene vi lever. Om å miste, om å finne. Om storhet og trivialiteter.

På dette arrangementet gjelder Kulturkort for Ungdom, som gir ungdom fra Hedmark i alderen 13 - 21 år, med gyldig Kulturkort, rabattert pris. Kulturkort for Ungdom er gratis og kan bestilles her

Arrangør: Hamar kulturhus

Få billetter