KORPS - En slags kjærlighetshistorie - Teater Innlandet

Silje spiller klarinett. Emil spiller baryton. -Du vet, når de snakker om kjærlighet ved første blikk? Det var det ikke.

Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: Fredag 24. november
Tid:   Kl.  19:00
Varighet: 90 minutter uten pause

Medvirkende: Ottestad skolekorps og Vang skolekorps

KJØP BILLETT

Det er ikke bare Silje og Emil som blir kjent gjennom korpset. På dugnad treffes foreldre og naboer også, enten de vil eller ikke. Her er det mye følelser og engasjement i sving, både for ungdommene selv og folka rundt.

Korps er en hyllest til korpslivet i bygd og by. Knut Nærums tekst er varm og full av humor. Og når Teater Innlandet kommer til Hamar, fyller scenen med våre lokale skolekorps!

av Knut Nærum | Med: Tom Styve og Ida Holten Worsøe | Regi: Janne Langaas | Scenografi: Kristin Bengtson

På dette arrangementet gjelder Kulturkort for Ungdom, som gir ungdom fra Hedmark i alderen 13 - 21 år, med gyldig Kulturkort, rabattert pris. Kulturkort for Ungdom er gratis og kan  bestilles her: http://kulturkorthedmark.no/

KJØP BILLETT

Hamar Kulturhus