Åge & Sambandet utsolgt

Konserten med Åge Aleksandersen & Sambandet fredag 15. september er utsolgt.

Norges svar på «The Boss» tar med seg Sambandet til Hamar kulturhus i september. Billettene ble sluppet mandag 12. juni. Nå er alle de 872 tilgjengelige billettene solgt.

─ Vi visste at Åge kom til å bli populær blant publikum i Hamar, og vårt ønske var at flest mulig skal få mulighet til å oppleve konserten. Derfor valgte vi å øke kapasiteten i Kirsten Flagstad-salen og kjøre konserten med både ståplasser og sitteplasser, sier programansvarlig ved Hamar kulturhus, Mocci Ryen.

─ Er det publikummere som har lyst til å sitte under konserten kan de benytte seg at det øvre amfiet som har 172 sitteplasser, sier Ryen, som påpeker at for amfiet gjelder førstemann til mølla.

Levende rockelegende
Med utallige priser og utmerkinger er Åge Aleksandersen kanskje det største rockeikonet vi har her til lands. Gjennom 40 år på veien har han og Sambandet perfeksjonert livemusikk til folket og beriket livene våre med klassikere som «Levva Livet», «Lys og Varme», «Dains Me Dæ», «Rio De Janeiro», «Fire Pils og En Pizza», «Deksgutten», «Eldorado», «Rosalita» og mange, mange flere.

Etter fjorårets utsolgte konsert på Royal Albert Hall i London – der de var første norske headliner noensinne – er Åge og hans rockekompani tilbake i storform, «tightere» og mer samspilt enn noensinne. Fredag 15. september de de klare for scenen i Kirsten Flagstad-salen.

Åge Aleksandersen & Sambandet
Sted: Kirsten Flagstad-salen