Åse Kleveland utsatt til høsten

Konserten med Åse Kleveland i Kirsten Flagstad-salen 17. mars er dessverre utsatt grunnet uhell. Konserten er flyttet til fredag 13. oktober og allerede kjøpte billetter gjelder til den nye konsertdatoen.

Åse Kleveland har vært uheldig og skadet armen og utsetter sin planlagte turné denne våren. Den planlagte konserten i Kirsten Flagstad-salen fredag 17. mars er derfor flyttet til fredag 13. oktober, samme tid.

Kjøpte billetter til konserten til 17.02. gjelder for den nye konsertdatoen.

Åse har følgende uttalelse i forbindelse med utsettelsen:

«I starten av desember løp jeg nedover trappene i det gamle kontrolltårnet på Fornebu. Dette var en travel tid for meg, som for mange artister. Da skjedde det – jeg snublet og falt fremover. Heldigvis fikk jeg tatt imot med høyre arm og ben. Det viste seg etter hvert at skulderen og hånden hadde fått en kraftigere medfart enn først antatt, og jeg kan fremdeles ikke spille gitar.

Nå, to måneder senere, er jeg under behandling og full av optimisme. Jeg ser frem til å både kunne spille gitar og padle kajakk igjen når sommeren nærmer seg.

Det betyr imidlertid at den turné som jeg skulle påbegynt i midten av mars, må utsettes til høsten. Det er jeg oppriktig lei meg for, men det viktigste er likevel å kunne gi publikum den best mulige konsertopplevelsen.»

Refusjon av kjøpte billetter
Kjøpte billetter kan refunderes innen 13. september.

Har du kjøpt billetter via nett? Send en e-post til andrea.jensen@hamar.kommune.no innen 13. september og du får refundert billettutgiftene direkte til den kontoen kjøpet ble belastet. I e-posten må du oppgi hva henvendelsen gjelder (hvilket arrangement/forestilling og når/hvor) og oppgi de fire siste siffer i kredittkortet du betalte med.

Har du kjøpt billetter over disk på Kulturhuset? Da må du henvende deg i kiosken på Hamar kino innen 13. september, for å få billetten refundert. Husk å ta med billettene!

Billetter til den nye konsertdatoen torsdag 13. oktober er på Hamar kulturhus sine nettsider.

En musikalsk reise
«Hver gang vi møtes»-aktuelle, Åse Kleveland, skal gi Hamar-publikummet en musikalsk reise når hun besøker i Kirsten Flagstad-salen 13. oktober.

Den musikalske bredden har vært Åse Klevelands adelsmerke siden hun som 16-åring platedebuterte og markerte seg på Ti i skuddet-listene, med «A Hard Rain's A-gonna Fall» av Bob Dylan.

Nå utfordrer hun seg selv på nytt. I januar er hun aktuell som deltaker i seerfavoritten Hver gang vi møtes på TV2 og til høsten drar hun ut på turné med en sterkt personlig konsertforestilling. Fredag 13. oktober besøker Åse Kleveland Hamar kulturhus.

Det blir en musikalsk reise fra 1965 til 2017 og hun lover minst 25 prosent mer Åse Kleveland» i sjangerbredde og uttrykk. Fra Händel, Dylan og Grand Prix til Ballade, David Bowie og nye låter. Med seg på turnéen har hun et musikalsk stjernelag av et band.

Etter at Åse Kleveland på nytt tok på seg gitaren og ga musikken fokus, har responsen vært overveldende og varm. Fra Piknik i Parken festivalen med The Die With Your Boots On band, fredskonsert på Youngstorget, Notodden Bluesfestival, Hyllest konsert til David Bowie, Fritt Liv med Raga Rockers eller i borggården på Baroniet i Rosendal.  I 2017 blir det full fart fremover for Åse.

Hamar Kulturhus
Torggata 100