Dette skjer i Kulturhuset i sommer

Omvisninger, kunstutstillinger, høytlesning for barn og kinopremierer. Her finner du oversikten over aktiviteter og åpningstider i Hamar kulturhus denne sommeren.

OMVISNINGER

I sommer arrangerer Kulturhuset omvisninger som er gratis og åpent for alle. Guider gir deg innblikk i Kulturhusets mange rom og aktiviteter. Du blir ledet gjennom saler, galleri, bibliotek, øvingsrom, med mer. På veien lærer du om arkitektur, kunst og ikke minst hva huset brukes til. Oppmøte på kunstgulvet (Passasjen) i Kulturhuset.

Sted: Hamar kulturhus. Oppmøte på Kunstgulvet

Dato:
fredag 23.juni,
torsdag 29. juni
fredag 7. juli,
fredag 14. juli
fredag 21. juli
fredag 28. juli
fredag 4. august

Tid: kl 12, alle dager
Gratis og åpent for alle

For mer informasjon om omvisninger på huset, se www.hamar-kulturhus.no

UTSTILLINGER

NORDISK NATUR (Galleri Hamar kulturhus)

Roger Brendhagen har lang erfaring som naturfotograf i både Afrika og på Dovrefjell. Nå stiller han ut noen av sine fantastiske fotografier i Galleriet i Hamar kulturhus.

Brendhagen går tett på naturen og tar makrobilder av så vel giftslanger og kvelerslanger som moskus og elg. I utstillingen Nordisk Natur som vises i Kulturhuset, har han vært tett på de nordiske dyrene, og viser storslagne bilder av dyr vi kjenner fra våre egne skoger og fjell.

Sted: Galleri Hamar kulturhus,
inngang Hamar bibliotek
Utstillingsperiode: 4. mai – 26. august

Åpningstider Galleri Hamar kulturhus (fra 26.juni – 19. august) :

Mandag - fredag: 12:00 til 16:00
Lørdag:  11:00 til 15:00
Søndag: Stengt

For mer informasjon om utstillingen, se www.hamar-kulturhus.no

Astrid Lind - grafisk fotokunst (Foajé)

I mer enn 40 år har grafisk formgiving, illustrasjon og foto vært Astrid Lind sin verden. Nå viser hun fotokunstutstillingen “...lekende linjer fra skogen og strukturer fra et levet liv”. - inspirert av natur, et levd liv og rust.

Sted: Foajé, hovedinngang Hamar kulturhus
Utstillingsperiode: 31. mai til 27. juni

Åpningstider Foaje, sommer 2017
(26. juni – 20. august):
mandag – fredag  10 – 14
lørdag og søndag - Stengt

HAMAR BIBLIOTEK

Lån en bok, les avisen, slapp av eller bli med på høytlesning fra barnebøkenes verden!

Hver onsdag kl 12:30 fra 28. juni til 19. august kan barn fra og med 3 år og oppover høre eventyr lest av bibliotekets ansatte i barneavdeling. Gratis og åpent for alle. Se program for mer informasjon

Fra og med 26. juni til 19.august har Biblioteket følgende åpningstider:

Mandag - fredag: 12:00 til 16:00
Lørdag:  11:00 til 15:00

Selvbetjent bibliotek
Alle dager   06:00 - 22:00

bibliotek@hamar.kommune.no

For mer informasjon se Bibliotekets nettside

HAMAR KINO

Få med deg filmpremierene på Hamar kino denne sommeren! Her kan du blant annet se Transformers: The Last Knight (fra 23.06), Grusomme meg 3 (fra 30.06), War for the Planet of The Apes (fra 12.07) Dunkirk (fra 19.juli), Atomic Blinde (28. juli), Son of Bigfoot (fra 28 juli) og Dark Tower fra 18. august.

Kjøp billetter og se hele programmet på www.hamarkino.no

CAFÉ VALUTA

Nyt et godt måltid på uteserveringen eller inne i restauranten i sommer! Her får du lunsj eller middag hvor smaker og teknikker er inspirert fra øst mot vest, nord til syd:

Mandag – onsdag        11 – 20
torsdag – lørdag           11 – 22