Di Derre er tilbake

Hamar kan igjen glede seg til lyden av klassisk norsk nittitallspop med ny vri, når Di Derre kommer tilbake Hamar kulturhus i november med "Anonyme Akustikere".

Når Di Derre besøkte Hamar kulturhus i mars 2016, fikk publikum et unikt møte med et nytt Di Derre. Her ble elektriske alibier lagt bort; vaskebrett og gitar var grunnelementene, og gamle låter fikk en helt ny vår.

Etter en eksklusiv turné med konseptet «Anonyme Akustikere» i 2015 og 2016, gjentar Di Derre suksessen, og legger igjen ut på veien høsten 2017.

Onsdag 1. november kommer bandet tilbake til Hamar kulturhus, forsterket med Unni Wilhelmsen som gitarist og vokalist, og låtskriver Jo Nesbø framfører sine kjente låter.

Billetter i salg nå

Fra kultband til allemannseie
I løpet av noen hektiske år midt på 90­-tallet gikk Di Derre fra å være et kultband til å bli allemannseie. Det var plate nummer to, «Jenter & Sånn», som ga Di Derre det store gjennombruddet i 1994. Låten «Jenter» ble en radiohit, og er til dags dato den mest spilte låten på P4. Albumet inneholdt også klassikeren ”Rumba med Gunn (1-2-3)”, og solgte hele 190.000,- eksemplarer.

Di Derre kom tilbake med et smell i 2013. Dobbeltalbumet «Historien om et band» inneholdt både tidligere innspilte, men uutgitte låter, samt nyskrevet materiale.

Di Derre – Anonyme Akustikere
Sted: Kirsten Flagstad-salen