«Etterlyst: Jesus» klar for Hamar

I hele høst har Bjørn Eidsvåg spilt forestillingen ETTERLYST: JESUS for fulle hus på Det Norske Teatret i Oslo. I oktober neste år tar han med seg forestillingen til Hamar kulturhus.

Hvem er egentlig Jesus? Sammen med Svein Tindberg og det faste bandet sitt prøver Bjørn Eidsvåg å finne ut om vi treng ein Jesus i dag. Foto: Erik Berg

Etterspørselen etter å få satt opp stykket på lokale scener har vært enorm, og høsten 2017 tar Eidsvåg med seg forestillingen til kulturhus og teatre rundt om i landet. Med seg har han skuespiller Svein Tindberg og sitt faste band, som alle står på scenen med ham i stykket.

Etterlyst: Jesus, som er skrevet av Eidsvåg, fikk fremragende kritikker i landets aviser etter premieren i august, og har vært en ubetinget publikumssuksess. Hamar kulturhus setter opp to forestillinger, fredag 27. og lørdag 28. oktober i Kirsten Flagstad-salen.

Billettsalget er i gang, og du kan sikre deg billetter her

Hvem er egentlig Jesus?
Bjørn Eidsvåg har med forestillingen Etterlyst: Jesus prøvd å finne ut hvem Jesus egentlig er. Er det mulig å finne ut? Og hva er det ved denne figuren som gjør at han påverkar oss mennesker så sterkt?

Sammen med Svein Tindberg og det faste bandet sitt vil Bjørn Eidsvåg prøve å finne ut om vi trenger en Jesus i dag. I så fall hva for en Jesus?

Med både nytt og gammalt sangmateriale, mye humor og tidvis i god bedehusstil vil de lete i kulturhistorien – og i egen oppveksthistorie – for å tegne et bilde av den Jesus som både de og kanskje publikum ønsker seg i dag.

Skrevet om Etterlyst: Jesus:

“Usedvanlig levende”
VG 5/6

“Det står til troende, men det er langt fra bare for troende
Dagbladet 5/6

“Fremragende”
Aftenposten 5/6

“Forestillingen er så god at den en gang i tiden kunne blitt forbudt”
Dagsavisen 5/6

“Engasjerende, sjarmerende og innsiktsfullt”
Vårt Land

Etterlyst: Jesus av og med Bjørn Eidsvåg