Halvparten av billettene til Åge solgt

Om du har tenkt deg på konsert med Åge Aleksandersen & Sambandet i Hamar kulturhus i september bør du være rask. Etter fire dager ute for salg er halvparten av billettene revet vekk.

Norges svar på «The Boss» tar med seg Sambandet til Hamar kulturhus fredag 15. september. Billettene ble sluppet mandag formiddag denne uka.  I dag, torsdag formiddag, er halvparten av de 872 tilgjengelige billettene solgt.

─ Det går unna! Mange gleder seg til konserten Åge & Sambandet, sier programansvarlig i Hamar kulturhus, Mocci Ryen, som hadde forventet stor pågang, men at det kanskje hadde tatt litt lenger tid med billettsalget.

Sikre deg billetter til Åge & Sambandet nå!

─ Vi visste at Åge kom til å bli populær blant publikum i Hamar, og vi ønsker at flest mulig skal få mulighet til å oppleve konserten. Derfor har vi valgt å øke kapasiteten i Kirsten Flagstad-salen og kjøre konserten med både ståplasser og sitteplasser.

─ Er det publikummere som har lyst til å sitte under konserten kan de benytte seg at det øvre amfiet som har 172 sitteplasser, sier Ryen, som påpeker at for amfiet gjelder førstemann til mølla.

Levende rockelegende
Med utallige priser og utmerkinger er Åge Aleksandersen kanskje det største rockeikonet vi har her til lands. Gjennom 40 år på veien har han og Sambandet perfeksjonert livemusikk til folket og beriket livene våre med klassikere som «Levva Livet», «Lys og Varme», «Dains Me Dæ», «Rio De Janeiro», «Fire Pils og En Pizza», «Deksgutten», «Eldorado», «Rosalita» og mange, mange flere.

Etter fjorårets utsolgte konsert på Royal Albert Hall i London – der de var første norske headliner noensinne – er Åge og hans rockekompani tilbake i storform, «tightere» og mer samspilt enn noensinne. Fredag 15. september de de klare for scenen i Kirsten Flagstad-salen.

Åge Aleksandersen & Sambandet
Sted: Kirsten Flagstad-salen