Intimkonsert med Minor Majority duo

Etter stor suksess med intimkonserter i Klubbscene Rolf Jacobsen i fjor høst, fortsetter Hamar kulturhus serie-konseptet og inviterer til et eksklusivt og unikt gjensyn med Minor Majority duo i november.

Tommy Tokyo, Kristian Kristiansen, Jonas Alaska og Morudes var blant artistene som i fjor besøkte Hamar kulturhus sin minste om mest intime scene, til stor glede for publikum. Denne høsten gjentar Kulturhuset suksessen med intimkonserter i Klubbscene Rolf Jacobsen.

Lørdag 18. november kan du komme tett på et av Norges beste popband i Hamar kulturhus. Minor Majority legger ut på veien som duo for å gi publikum en smakebit at bandets kommende album, som er annonsert til 2018 – den første plata på ni år.

Det er svært sjelden at Minor Majority gjør konserter i duoformatet, så her er det bare å kjenne sin besøkelsestid, sier programansvarlig i Hamar kulturhus, Mocci Ryen, som vil lansere flere artister i intimkonsert-serien etter hvert.

Billetter er i salg nå

Tilbake til originalen
Minor Majority står bak hele seks kritikerroste album, og med hits som «Dancing in the backyard», «Come back to me», «She Gave me Away», « (In That) Premature Way» og ikke minst «Supergirl», var bandet med på å definere det første tiåret i det nye millenniet musikalsk her til lands.

Det ikke alle vet, var at bandet faktisk startet som en duo bestående av låtskriveren Pål Angelskår og gitaristen Jon Arild Stieng. De to første Minor Majority-platene «Walking Home From Nicole’s» og «If I Told You, You were beautiful» ble også spilt inn og turnert som duo-plater.

Nå inviterer Minor Majority publikum tilbake til originalversjonen, og i november kan du komme tett på originalbesetningen med Angelskår og Stieng i Klubbscene Rolf Jacobsen. Her får vi høre hitlåtene fra gamledager, i tillegg til nye fra den kommende skiva.

Og med duoformatet får gitaristen mere plass og Angelskårs stemme får større rom og boltre seg i, noe som gjør dette til en annerledes og unik konsertopplevelse, kledelig for Kulturhuset intimkonsert-serie.

Intimkonsert: Minor Majority
Sted: Klubbscene Rolf Jacobsen
Dato: lørdag 18. november
Tid: kl 22:00