Kari Bremnes til Hamar

Til høsten er Kari Bremens aktuell med nytt album. Onsdag 15. november står hun på scenen i Hamar kulturhus.

Denne høsten er det to år siden Kari Bremnes besøkte et utsolgt Hamar kulturhus. Den gang gikk billettsalget fort unna, og programansvarlig i Hamar kulturhus, Mocci Ryen, forventer det samme trøkket nå.

- Kari Bremens er en populær artist i Hamar, og med et nytt album i bagasjen kan det lønne seg å være rask ute med å sikre seg billetter, sier Ryen.

Kari Bremnes besøker Kirsten Flagstad-salen onsdag 15. november og billetter er i salg
på Hamar kulturhus sine nettsider fra fredag
3. mars kl 10:00, og i billettautomaten i Hamar kino.

Når er stadig større publikum
Kari Bremnes er en av våre aller fremste låtskrivere og sangere og hun er en formidabel live-artist. Hennes evne til nå ut til folk over hele landet er bemerkelsesverdig, og Kari knytter sterke bånd til sitt stadig større publikum.

- Konsertene er det mest spennende jeg gjør. Og vi snakker høyspenning. Det er der vi møtes med alt vi har, sal og scene. Jeg har alltid hatt stor respekt for publikum, men de første årene var jeg reddere. Etterhvert har vi utviklet noe som ligner et vennskap, publikum og jeg. Det er en absolutt forvandling, sier Kari Bremnes.

Kari har skrevet sanger halve livet, vært artist enda lengre og gjennom årene har hun utviklet nærmest en egen sjanger. Kjernen i den er nærheten til folk og historiene rundt livene vi lever. Om å miste, om å finne. Om storhet og trivialiteter.

Kari Bremnes
Sted: Kirsten Flagstad-salen