Konsert nummer fire ute for salg

Ekstra-ekstra-konserten er utsolgt! Og nå kan Øystein Sunde bekrefte at han vil spille nok en konsert i Hamar kulturhus. Billetter til ekstra-ekstra-ekstra-konserten onsdag 27. september er ute for salg nå.

Da billettene til ekstra-ekstra-konserten med Øystein Sunde og Meget i sløyd ble lagt ut mandag 27. februar kl 11, tok det ikke mange sekundene før mesteparten av salen var solgt. Etter 30 minutter var det det bare et par enkeltbilletter å oppdrive.

På grunn av enorm popularitet er den fjerde konserten bekreftet til onsdag 27. september og allerede lagt ut for salg på Hamar kulturhus sine nettsider.

Du kan sike deg billetter her

Ute på tur igjen
Etter et meget inspirerende samarbeid med Ingrid Bjørnov de siste to årene, har det kommet nye sanger fra Øystein Sunde. Låtene er gitt ut på CD og LP med tittelen "Bestefar".

Nå er han ute på tur igjen, og har som alltid med seg utsøkte musikere. Bandet hans «Meget i Sløyd» er noe av det aller beste som er å oppdrive av allsidige bluegrass-musikere på denne siden av Atlanter'n.

Det er 50 år siden Øystein Sunde sto på scenen første gang alene med gitar, og 46 år siden han toppet listene med slageren Jaktprat fra hans første LP-plate 1001 Fnatt i 1970. Sunde tilhører europaeliten når det gjelder gitarspill og har siden den gang holdt seg på topp takket være en utrolig evne til alltid å presentere nye, morsomme og tidsaktuelle viser. Han har også fått utvikle sin egen signaturgitar hos The Martin Guitar Co.

Øystein Sundes siste suksessforestilling ”Men DA må du ha” var den femte i serien av hans solo-show og etterfølger publikumssuksessene Kjekt å ha, Så hatten passer, Øystein Sunde ...og vel så det og Sånn e’re bare.

Det er

var pågangen så stor at billettleverandøren måtte overvåke salget manuelt.

Hamar Kulturhus
Torggata 100