Se naturbildene til Roger Brendhagen

Roger Brendhagen har lang erfaring som naturfotograf i både Afrika og på Dovrefjell. Nå stiller han ut noen av sine fantastiske fotografier i Galleriet i Hamar kulturhus.

Brendhagen går tett på naturen og tar makrobilder av så vel giftslanger og kvelerslanger som moskus og elg. I utstillingen Nordisk Natur som vises i Kulturhuset, har han vært tett på de nordiske dyrene, og viser storslagne bilder av dyr vi kjenner fra våre egne skoger og fjell.

Roger Brendhagen er ofte på Dovrefjell hvor han holder på med et bokprosjekt moskusfe og fjellrev. Der det fleste rygger unna går han tett på, og sier selv han at han får den samme gleden av å fotografere en Dompap på Snåsa - som å møte en Emu i Australia.

Brendhagen har hatt flere fotoutstillinger de senere årene med motiver fra Antarktis i sør til Svalbard i nord, og han har publisert bilder og artikler i Aftenposten, Dagbladet, Vi menn og A-magasinet, samt i en rekke europeiske aviser og magasiner.

I tillegg til fotografering og utstillinger, holder han også en rekke kurs og workshops og har bl.a. har faste foto-workshop i Mongolia, Sri Lanka, Kenya og rundt om i Norden.

Kurs og worshop blir det også i Kulturhuset.
Torsdag 8. juni er det gratis fotoforedrag, og lørdag 10. juni er det foredrag og kurs i makrofotografering. Den 10. er billettert med begrenset antall deltakere, billetter er lagt ut for salg.

Utstillingen åpner torsdag 4. mai kl. 18:00 i Galleri Hamar kulturhus og står gjennom hele sommeren til lørdag 26. august

Kurs og foredrag:
Torsdag 8. juni kl. 19:00 – 21:00 : Fotoforedrag – naturfotografering