Wrestling er tilbake

─ Denne gangen blir det blant annet het kamp mellom «drittsekken fra Gjøvik» og «helten fra Hamar», sier programansvarlig ved Hamar kulturhus, Mocci Ryen.

Lørdag 27. mai tar Norges tøffeste menn og kvinner med seg ringen, spandexen og musklene sine ut av Oslo, for å nok en gang vise frem sine eksplosive ferdigheter på Hamar.

I Hamar kulturhus sin kampanje «Vi vil ha mer» høsten 2015, som tok imot publikums artistønsker, kom Wrestling på en imponerende tredjeplass på lista, og plasserte seg godt foran publikumsfavoritter som Kygo og Marcus & Martinus.

Showet som kom til Kirsten Flagstad-salen våren 2016 ble en hit, med glade publikummere og fornøyde wrestlere. Nå gjentar Norges Wrestlingforbund (NWF) og Hamar kulturhus suksessen med nytt show lørdag 27. mai.

─ Vi gleder vi oss til nok en gang å ta imot adrenalinfylte superhelter i Hamar kulturhus, sier Ryen.

Billetter til Wrestling-showet slippes for salg torsdag 9. februar kl 10:00 på Hamar kulturhus sine nettsider, www.hamar-kulturhus.no.

Stunt-underholdning
Sport møter teater når de beste norske utøverne fra Norges Wrestlingforbund (NWF) kommer til Hamar kulturhus lørdag 27. mai. Wrestling er tidenes mest populære TV-underholdning, og er spesielt utbredt i USA, Japan, Mexico og i flere europeiske land.

Showet foregår i en wrestlingring og består av sportselementer, som bryte- og kampsportteknikk, stuntelementer, som akrobatikk, fallteknikk og scenekamp, og showelementer, som rollespill og interaktiv teater.

I Kirsten Flagstad-salen får publikum slag, kast og fall utført med presis akrobatikk og innlevelse, rett foran nesetippen. Her blir det bitre feider og knallharde kamper mellom nær sagt alle deltakere.

Til ringen kommer blant andre Hamar-helt og hjemmefavoritt, Knoke (bildet), som skal kjempe mot sin erkerival Espen Olsen, mannen som på fjorårets wrestlingshow i Hamar ble kjent som “Drittsekken fra Gjøvik» av Hamar Arbeiderblads utsendte journalist.

─ Denne kampen har Knoke selv fått innvilget, og han håper Hamar-folket kommer for å støtte og heie ham frem.

Wrestling-show
Sted: Kirsten Flagstad-salen