Glenn Miller Orchestra

Etter mer enn 70 år spilles fremdeles Glenn Millers musikk verden over! Glenn Miller Orchestra er verdens mest populære og ettertraktede storband for konserter. Med sitt unike sound anses Glenn Miller Orchestra å være et av de mest fremgangsrike banda gjennom tidene.

Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: 15. oktober
Tid: 19:00
Varighet: 2,5 t inkl pause

KJØP BILLETT

I tillegg til flere av de største slagerne kommer orkesteret til å spille flere mindre kjente melodier av repertoaret, som består av over 1 500 musikkarrangement.

Glenn Miller Orchestra Scandinavia, under ledelse av trombonisten Jan Slottenäs, spiller med lisens fra Glenn Miller Productions Inc,. New York, USA, og turnerer regelmessig i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Orkesteret kommer fra Stockholm og inkluderer flere yngre musikere fra Sveriges jazzelite.

KJØP BILLETT

Hamar Kulturhus