Trondheim Jazz Orchestra & Espen Berg

Fjorårets jazZtipendiat og Hamarsing, Espen Berg, har valgt ut et stjernelag av en besetning for sin versjon av Trondheim Jazzorkester og gjester Hamar kulturhus for første gang.

Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: Fredag 6. oktober
Tid: kl 20:00
Varighet: ca 90 min

KJØP BILLETT

Trondheim Jazzorkesters publikum kjenner til Espen Berg gjennom Marius Nesets spellemannsprisvinnende Lion-prosjekt fra 2014. Espen, som kommer fra Hamar, har også gjort seg bemerket med sin pianotrio, som blant annet har gjort suksess i Japan nylig. JAZZ JAPAN omtalte trioen som «den beste og viktigste musikkoppdagelsen» i løpet av2016!

Espen Berg kaller seg selv en systematiker, men med sitt sylskarpe gehør er han også en svært spontan musiker. Disse to egenskapene vil han kombinere til fulle i sitt nye verk «MAETRIX». I følge Espen vil verket fenge både den som velger å flyte avgårde med den melodiøse overflaten, og for de som heller vil dykke ned i det sammenvevde og detaljerte underlaget. Som tittelen sier er metrikk og filmen Matrix to av hovedinspirasjonene for verket.

Kirsti Huke - vokal
Ola Kvernberg - fiolin