ØYSTEIN SUNDE og «Meget i sløyd»

Øystein Sunde skal ut på tur igjen. Etter et meget inspirerende samarbeid med Ingrid Bjørnov de siste to årene, har det kommet trillende nye sanger, som nå er innspilt og gitt ut som CD og LP med tittelen "Bestefar".

Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: torsdag 21. september
Tid: kl 19:00
Varighet: ca 90 min

Billettsalget starter tirsdag 21. februar kl 14:00

UTSOLGT

Eller som han sier selv:
"I det livet drar seg mot 70 er det vel like greit å ta tyren ved hornene og feire både bestefarrollen og alle slags runde tall med en ny plate og litt lett turnévirksomhet før forvitringen tar deg for alvor og du blir sittende på hjemmet med fordøyelsen i en bærepose".

Det er 50 år siden Øystein Sunde sto på scenen første gang alene med gitar, og 46 år siden han toppet listene med slageren Jaktprat fra hans første LP-plate 1001 Fnatt i 1970. Sunde tilhører europaeliten når det gjelder gitarspill og har siden den gang holdt seg på topp takket være en utrolig evne til alltid å presentere nye, morsomme og tidsaktuelle viser. Han har også fått utvikle sin egen signaturgitar hos The Martin Guitar Co.

Øystein Sundes siste suksessforestilling ”Men DA må du ha” var den femte i serien av hans solo-show og etterfølger publikumssuksessene Kjekt å ha, Så hatten passer, Øystein Sunde ...og vel så det og Sånn e’re bare.

Øystein Sunde har alltid med seg utsøkte musikere og bandet hans, Meget i Sløyd, er noe av det aller beste som er å oppdrive av allsidige bluegrass-musikere på denne siden av Atlanter'n.

UTSOLGT

Hamar Kulturhus