Solveigs 2. sang

Teater Innlandet og NRK Radioteatret markerer Peer Gynts 150 års jubileum med forestillingen Solveigs 2. sang.

Sted: Teater Innlandet scene
Dato: Søndag 17. september
Tid:    Kl. 19:00

Varighet: 55 minutter

KJØP BILLETT

Gjennom lyd, musikk, film og bilder blir vi med på Solveigs reise for å kvitte seg med minnet om Han som en gang gikk og ba henne vente.

I et rom omringet av tre store skjermer får du oppleve teater på en helt ny måte, fortalt gjennom fotokunst og NRK Radioteatrets hørespill.

Dette er en intens, gripende og mørk historie om den store kjærligheten.

Han fortsetter å jabbe om det samme
Igjen og igjen
det samme

om at det for alltid vil være oss to
oss
og ingen andre

Solveigs 2. sang er et stormfullt epos om svik og hat, om minner og det å gi slipp. Len deg tilbake, lytt, se og opplev.

Solveigs 2. sang  av M. H. Hallum
Foto, film og scenografi: Kristin Bengtson | Video/grafisk produsent: Bjørn Thomassen | Aktører foto: Anne Grinden, Nora Theodora Grinden og Darryl Walters

NRK Radioteatret: Skuespillere: Charlotte Frogner, Eli Anne Linnestad, Dennis Storhøi, Gisken Armand, Janne Heltberg, Kjersti Fjeldstad og Espen Beranek Holm

Musikk – Jane Kelly og Sindre Hotvedt | Lyddesign – Nils Jakob Langvik, Geoff Miles og Erki Halvorsen | Regi – Mathias Calmeyer

Les mer her

Fredag 16. juni er det urpremiere på Oslo Nye, Centralteatret under Heddadagene 2017.
Forestillingen er på kulturhusturné i Innlandet fra 14. september til 15. oktober.

KJØP BILLETT

Hamar Kulturhus