logo

Meny

Foto: Hamar Arbeiderblad

 

Kontakt Hamar kulturskole:

Rektor Anette Solberg
Tlf: 482 77 087

Adresse
Hamar kulturskole
Torggata 100
2317 HAMAR

Gå til Hamar kulturskole sin nettside

HAMAR KULTURSKOLE

Lyst til å lære hvordan spille på fiolin? Eller kanskje du er mer interessert i billedkunst, teater eller klassisk ballet? Bli med i Kulturskolen!

Kulturskolen er et kulturfaglig kompetansesenter for kommunens innbyggere, grunnskolen og frivillige kulturorganisasjoner i Hamar kommune. Det gis opplæring på strykeinstrumenter, pianospill, i billedkunst, teater og klassisk ballett. Skolen har også noen elevplasser for waldhorn, trompet, kornett, akustisk gitar, sang, fløyte, klarinett og saksofon.

 

UNDERVISNINGSTILBUDET

Opplæring på strykeinstrumenter. Samspill i aspirantorkester og ungdomsorkester. Fiolin, bratsj, cello og kontrabass.

Opplæring i pianospill. Tilbudet inkluderer både klassisk og jazz i solo så vel som samspill. Søkere må ha tilgang til piano eller elektrisk piano. Keyboard, el. orgel eller lignende kan ikke benyttes.

Billedkunstopplæringen legger vekt på å utvikle barns skaperglede og fantasi gjennom arbeid med ulike materialer og teknikker. Undervisningen foregår i rommet Kulturverksted 1 i plan 2 fra kl. 17.00 til kl. 19.00 på mandager.

Teatertilbudet vårt gjelder for aldersgruppen 10 til 13 år, og er et samarbeidsprosjekt med Turnékompaniet (se lenkesamlingen). Undervisningen foregår på mandager fra kl. 15.00 til kl. 17.00 i 2. etasje i Strandgaten 23 ("det gamle rådhuset").<

Klassisk ballett. Du lærer den klassiske ballettens grunnleggende trinn. Dette er teknikken med de lange, rene linjene hvor en tilstreber letthet, smidighet og et harmonisk samspill mellom bevegelsene. Når du danser klassisk ballett får du en sterk kropp med lange muskler og en solid danseteknikk som du også kan ha nytte av i andre danseformer. Undervisningen foregår i dansesalen i kulturhuset plan 2.

 

Finn ut mer om Kulturskolen og se deres aktivitetskalender