Lise Byenstuen og Kasper Skullerud Værnes er ansatt i Hamar kulturhus

Publisert

Tidligere i år søkte vi etter to nye medarbeidere, og nå ønsker vi velkommen til vår nye scenemedarbeider Lise Cathrine Byenstuen og Kasper Skullerud Værnes, som er ansatt som produsent/prosjektleder.

Publisert

Kasper Skullerud Værnes kommer fra stilling som rådgiver i Asker kommune/Asker kulturskole og produsent i Den kulturelle skolesekken i Asker. Han har vært produsent og prosjektleder i AnJazz – Hamar Jazzfestival i en årrekke og har også bakgrunn som profesjonell saksofonist. Kasper har mastergrad i jazz/improvisert musikk og har i tillegg studert kulturledelse. Han er fra Hamar og flyttet tilbake i 2017 etter mange år med studier og arbeid som utøvende musiker med base i Oslo.

Kasper har startet 50 % ved Hamar kulturhus allerede og starter i full stilling 1. september.

Lise Cathrine Byenstuen, som kommer fra Moelv og er bosatt i Brumunddal, er utdannet innen tv-teknikk og film/fjernsyn. Hun driver Byenstuen media og har lang erfaring med lyd- og scenearbeid, bl.a. på Prøysenhuset og ulike produksjoner i og utenfor Hamarregionen. Hun har også jobbet som frilans skuespiller.

Lise starter ved Hamar kulturhus i august.

Flere fra aktuelt