Velkommen til Kulturhusets nye nettside

Publisert

Med denne siden håper vi at du enklere vil finne frem i Kulturhusets mangfoldige tilbud, og ikke minst la deg inspirere av bredden i sjangere på programmet.

Publisert

Er det teater du er interessert i, kan du «sveipe» i Program-oversikten for å se alle aktuelle teaterforestillinger. Er du nysgjerrig på hvilke arrangementer som er gratis, har vi laget en egen kategori for det også. Kanskje det er litteratur som interesserer deg mest? Finn Litteratur-kategorien og se hva som ligger ute!

Med denne kategori-inndelingen av programmet håper vi at du enklere får oversikt over det mangfoldige tilbudet i Kulturhuset. På forsiden vil vi holde deg oppdatert om siste nytt på programmet.

Synes du det er enklere med en kronologisk oversikt? Velg «MÅNED» når du er inne på Program-siden og få totaloversikt på programmet.

Vi setter stor pris på tilbakemelding – både ris og ros! Kanskje du finner en feil, mangler eller har noe å påpeke?

Send oss din tilbakemelding på e-post til marked@hamarkulturhus.no!

Flere fra aktuelt