Kirsten Flagstad-salen
Søndag, 28. April 2019

Her får du høre historien om "Peer Gynt", og lære litt om hvordan et symfoniorkester fungerer.

Hеdmarken Symfoniorkester med dirigent Geir Tore Larsen, solistene Aud Ingebjørg Barstad og Eline Olderbakk, og Sparebankstiftelsen Hedmark inviterer til en morsomt og lærerik Familiekonsert!

Her får du høre historien fra Griegs «Peer Gynt», og etter konserten kan du kanskje svare på disse spørsmålene:

- Hva er et symfoniorkester? Hvem spiller der?
 - Hvorfor må vi ha så mange og ulike musikkinstrumenter?
 - Hvem er dirigenten, og hvorfor trenger vi han på dirigent podiet?
 - Hvordan bør vi oppføre oss mens vi er på konsert?

… og mye mer

Familiekonserten er en flott måte å introdusere barn til den klassisk musikkens magiske verden. På en aktiv, morsom og lærerik måte gir konsertprogrammet barna muligheten til å være med,- synge og spille sammen med orkesteret.

Etter konserten kan de få snakke med musikerne, prøve orkesterets instrumenter (i samarbeid med kulturskolen), og hilse på dirigenten. Da kan de prøve å spille et musikkinstrument, har de egne instrument, kan de gjerne ta med det.

Arrangør: Hedmarken Symfoniorkester i samarbeid med Sparebankstiftelsen Hedmark