Teater Innlandet scene
Fredag, 3. Mai 2019
Varighet: ca. 1 time.Det er hovedsakelig ståplasser. Personer som har behov for sitteplass får det.

Da vi var små satte vi nøkkelen i døra da vi var borte. Vi var heller aldri redd for å trenge oss på hvis vi plutselig fikk lyst til å dra innom noen. Var vi den siste generasjonen som fikk oppleve gjestfrihet, åpne hus eller at det banket på døra?

Kjære alle i Innlandet,
Velkommen til et besøk du neppe har opplevd maken til!

Kom inn til oss og føl deg som hjemme!

Beste hilsen Amina, Sudesh og Hallgrim.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I Gestr møter vi danserne Hallgrim Hansegård og Sudesh Adhana sammen med musiker Amina Sewali. Med samtidsdans, halling og indisk tradisjonsdans lager de en tøff og helt annerledes forestilling om gjestfrihet.

Du kommer tett på aktørene, og dine valg påvirker forestillingen!

Kreditliste:
Med: Hallgrim Hansegård, Sudesh Adhana og Amina Sewali / Koreografi: Hallgrim Hansegård og Sudesh Adhana
Musikk: Amina Sewali / Scenografi og kostyme: Corentin JPM Leven / Lysdesign: Olav Nordhagen

Co-produksjon: FRIKAR og Teater Innlandet

Støttet av: Norsk Kulturråd og Stiftelsen Fritt Ord