KlubbNor - Hollow Illusion

Hollow Illusion er et enegget tvilling duo rockeband fra Stange i Hedmark som er inspirert av 1970 talls band som: Black Sabbath, Thin Lizzy, ACDC, og fra 1980 talls band som : Metallica, TNT, og Europe.

Sted: Klubbscene Rolf Jacobsen
Dato: torsdag 28. september
Tid: kl 19:00
Gratis og åpent for alle

GRATIS

Hollow Illuision spilte inn sitt debutalbum hos Trond Holter i Halden i Østfold i 2014.
Trond Holter er kjent fra band som Wig Wam, Dream Police, og Jorn. Albummet ble mixet og mastret hos Roy Z i New York i 2015. Roy Z har jobbet med band og artister som: Judas Priest, Halford, og Bruce Dickinson fra Iron Maiden.

Hollow Illusion ga ut debutalbumet den 12. 02. 2016, og hadde release konsert på Gregers i Hamar samme dag. Gjennom 2016 turnerte de og gjorde konserter i Norge, Island, Tyskland, Finland, UK, Sverige og USA. De spilte bla i Los Angeles, og gjorde tre konserter på den legendariske klubben Whiskey Ago go der band som Van Halen, Led Zeppelin, Guns N' Roses, Motley Crue og Aerosmith har spilt tidligere.

De spilte inn musikkvideoer på The Stork Club i Oakland, der bl.a. band som Green Day, Der Clochhard, Garage Deluxe, Hope and Anchor i London,The Clash, Dire Straits og U2 også har spilt.

Albummet har fått positive og gode kritikker både i inn - og utland.

Hollow Illusion har vært spilt på flere radiostasjoner i land som England, Spania, Italia, Tyskland, Sverige, Luxemburg og USA samt Japan. De har vært DJ'er ved et par radiosendinger, og vi har fått mange gode plateanmeldelser på ulike blogger og magasiner i Japan.

12. Mars 2016 ble albummet kåret til "album of the week" på nettstedet Breath Fresher Hard & Heavy Music Webzine i Japan. I 2017 har Hollow Illusion turnert bl.a. i Sverige, UK, Island,Tyskland, Østerrike i tillegg til i Norge.

I disse dager spiller de inn sitt andre album som også produseres og spilles inn hos Trond Holter i Halden. Planen er utgivelse i begynnelsen av 2018.

Hver siste torsdag i måneden arrangerer Hamar kulturhus gratiskonsert-konseptet "Klubb Nor". Her får unge, talentfulle lokale musikere prøve seg foran et publikum og dele scenen med mer etablerte artister.

GRATIS

Hamar Kulturhus