Hamar kulturhus
Fredag, 13. April 2018
17:00-21:00

Gå ikke glipp av tre danseglade dager med yrende liv i Hamar sentrum. Sjekk programmet og hiv deg med! På festivalens andre dag kan du blant annet bli med på workshop med KingWings Crew og Nasjonalballetten UNG eller melde seg på dansebattle!

PS: Dance, i samarbeid med Hamar kommune, Hamar kulturhus, Teater Innlandet, SIB og Stoppested verden inviterer til tidenes første dansefestival i Hamar! Her blir det workshops, battle, forestillinger, seminarer, pop-upkunst og mye mer. Dette er en festival med stor bredde -for store og små, gamle og unge, noe for alle og enhver.

Alt som som skjer under festivalen er gratis, men unntak av danseforestillingene «Kaboom» av Subjazz og jubileumsforestillingen med Nasjonalballetten UNG i Hamar kulturhus.

Du deltar på det man ønsker, og trenger ikke festivalpass. 

Under kan du lese programmet for fredagen, festivalens andre dag. 

 

FREDAG 13. APRIL 2018

 

17:00  - 18:30   Breakdance-workshop med Kingwings Crew
Hamar kulturhus, Teatersal Hulda Garborg /  GRATIS

Åpen breakdance-workshop.
Har du alltid hatt lyst til å prøve deg på breakdance? Her kan du lære fra de aller beste! KingWings Crew er at Norges mest anerkjente breakedance-crew, og har danset i utallige produksjoner både på tv og på store scener. Du trenger ingen erfaring for å delta.

Aldersgrense: 10 år og oppover. Ingen påmelding.

17:00 - 18:30    Workshop med Nasjonalballetten UNG
Hamar kulturhus, Dansesal Alf Prøysen /  GRATIS

Masterclass er en workshop for dansere med erfaring. 20 ledige plasser, første mann til mølla. Aldersgrense: 13 år. Deltagerne på denne workshopen vil få gratis billett til forestillingen med Nasjonalballetten UNG. For påmelding: send mail til info@psdance.no

 

19:00      All-styles Battle
Hamar kulturhus, Passasjen / Dørene åpnes kl 18:30 / Påmelding i Passasjen fra 18:30 / GRATIS

Her blir det party i Passasjen! Med representanter fra KingWings i dommerpanelet kan du melde deg på battle. En battle er en dansekonkurranse. Man battler i par, i den dansestilen dere selv vil, og alt er lov. Det vil bli premie til vinneren. Vi inviterer danse-crews fra forskjellige dansemiljøer til å delta og lage god stemning. Det vil også bli muligheter for å bidra med danseinnslag med ditt crew i pausen. Her er alle velkomne, enten til å delta eller å se på!  

 

Se programmet for:
 

torsdag 12. april

lørdag 14.april