Hamar kulturhus
Torsdag, 12. April 2018
18:00-19:50

Gå ikke glipp av tre danseglade dager med yrende liv i Hamar sentrum, torsdag 12. til lørdag 14. april! Sjekk programmet og hiv deg med! På festivalens første dag kan du blant annet få med deg åpning av fotoutstilling og bli med på dansevorspiel!

PS: Dance, i samarbeid med Hamar kommune, Hamar kulturhus, Teater Innlandet, SIB og Stoppested verden inviterer til tidenes første dansefestival i Hamar! Her blir det workshops, battle, forestillinger, seminarer, pop-upkunst og mye mer. Dette er en festival med stor bredde -for store og små, gamle og unge, noe for alle og enhver.

Alt som som skjer under festivalen er gratis, men unntak av danseforestillingene «Kaboom» av Subjazz og jubileumsforestillingen med Nasjonalballetten UNG i Hamar kulturhus.

Du deltar på det man ønsker, og trenger ikke festivalpass. 

Under kan du lese programmet for torsdagen, festivalens første dag. 

 

PROGRAM - TORSDAG 12. APRIL 2018

 

18:00     «Danse mi vise, gråte min sang»
- en fotoutstilling av Lise Skjæraasen              
Hamar kulturhus, Foajé // Gratis


Lise Skjæraasen er en allsidig fotograf og kunstner. Hun har drevet sitt eget fotostudio i Hamar i flere år, og  har jobbet mye med bevegelse og dans som motiv. Nå debuterer hun med sin første fotoutstilling, «Danse mi vise, gråte min sang» i foajéen på Hamar Kulturhus.

 

18:20    Dansevorspiel
Hamar kulturhus, Foajé // Gratis

Dansevorspiel er oppvarming til forestilling. Vi fyller gangene i Kulturhuset med dans av ulikt slag, for å sette publikum i stemning til danseforestillingen "KABOOM". Dansevorspielet åpnes av Minda Marie Kalfoss, med soloen "Perspektiv", etterfulgt av andre ulike danseinnslag.

 

19.00    «KABOOM» av Subjazz, 
Hamar kulturhus, Teater Innlandet scene

Fabelaktige dansere, fart og intensitet - Kaboom er en forrykende energibombe av en danseforestilling!

Les mer om forestillingen og kjøp billetter

 

 

Se programmet for: 

 

fredag 13. april
 

lørdag 14.april