Kirsten Flagstad-salen
Søndag, 16. mai 2021
Konserten er flyttet fra 9. april. Unummererte sitteplasser. Tilgjengelige seter er plassert to og to i hht til gjeldende avstandsrestriksjoner.

Da samfunnet stengte ned i mars i fjor, satte hamarmusiker Børre Flyen seg ned og lagde sin egen trommegroove og inviterte musikerkolleger til å spille med via facebook. Det ble til et superlag av norske musikere som sommeren 2020 skrev, spilte inn og produserte albumet «Read the Sign» fra sine respektive hjemmestudioer og kjøkkenbenker. Slik ble karantenejam til plate og konsert.

Plata, som ble mikset av den Grammyvinnende amerikanske produsenten Qmillion, fikk fantastisk mottakelser og ble av enkelte betraktet som årets beste norske utgivelse innenfor sjangerne rock/blues/soul/jazz.

I spissen for denne gjengen med ringrever i norsk musikkmiljø står vokalist Odd René Andersen fjellstøtt og leverer sin kanskje sterkeste prestasjon noen gang. Nå er bandet i gang med både album nummer to og forberedelser til å ta musikken ut på veien og inn i klubber, konsertlokaler og kulturhus. Aller første konsert blir i Hamar kulturhus!

Overskuddsprosjekt
Odd René Andersen & The Close Shaves har rett og slett blitt verdens gøyeste lekegrind for noen av
Norges mest brukte og anerkjente musikere.

- Plutselig fant vi litt tilbake til hvorfor vi ble musikere. Vi er absolutt mest vant til å være «leiesoldater» for andre artister, men det å være i et band hvor alt splittes fra hyre til komponistprosenter, er et sant kick for såpass etablerte musikere. Det er nok også grunnen til de fantastiske kritikkene fra den første skiva «Read The Sign», mener musikerne selv.

Overskudd er stikkordet. Overskudd og erkjennelsen av at dette prosjektet ikke må ha noen merkelapp. Alt er lov. Jazz, RnB, soul, prog eller pop. Alt samles til en smeltedigel av hva de medvirkende er som mennesker og musikere.

Odd René Andersen & The Close Shaves:

----------------------------------------

Konserten er flyttet fra 9. april. Billetter som er kjøpt vil også gjelde 16. mai, du trenger ikke ny billett.
Dersom du ikke får anledning til å høre Odd René Andersen & The Close Shaves i mai, får du billetten refundert. Da sender du en mail til post@ebillett.no med informasjon om hvilken konsert det gjelder, sted (Hamar kulturhus), og mailadresse som ble brukt ved kjøp.

I flg Nasjonale retningslinjer er forestillinger på Hamar inntil videre forbeholdt Hamar kommunes innbyggere. Som arrangør er vi pålagt å informere om dette, men har ikke myndighet til å avvise publikum.

Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss. Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø.

Pga. gjeldende restriksjoner blir det ikke salg av forfriskninger i forbindelse med arrangement.