logo

Meny

Prisen - Riksteatret

Får vi det livet vi fortjener? To voksne brødre møtes for å fordele det som står igjen på loftet etter deres avdøde far. De fått tak i en gammel brukthandler for å få arvegodset verdsatt. Men brukthandleren har levd et langt og omskiftelig liv og vet at det sjelden er samsvar mellom prisen du betaler og verdien av det du får.

Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: Tirsdag 10. april
Tid:    Kl. 19:00

Varighet: 2 timer 20 minutter (inkludert pause).

KJØP BILLETT

Brødrene har ikke sett hverandre på mange år - den ene valgte plikten, den andre karrieren. Yngstebroren har med kona, som håper denne arven kanskje betyr begynnelsen på noe nytt. Og så har de fått tak i en gammel brukthandler for å få arvegodset verdsatt. Men denne brukthandleren har levd et langt og omskiftelig liv. Han vet at det sjelden er samsvar mellom prisen du betaler og verdien av det du får. 

Prisen er et intenst kammerspill for fire mennesker som hver på sitt vis har prøvd å være tro både mot egne muligheter og mot omgivelsenes krav. Men: har de betalt en for høy pris for livsvalgene de har truffet? Det er spennende, det er opprivende – og det er underholdende!

Arthur Miller er en av USAs mest innflytelsesrike og populære dramatikere. Miller står dessuten tydelig i tradisjonen etter Ibsen, og har derfor en særlig appell til oss her i landet. I Riksteatrets oppsetning møter du Kim Haugen, Helge Jordal, Iren Reppen og Per Frisch. Prisen ble nylig satt opp på Broadway med Danny DeVito i en av rollene og Obama på besøk!

Med denne oppsetningen skal Riksteatret by på teater med en vittig, engasjerende og utfordrende tekst, levendegjort av fire store skuespillerpersonligheter, signert regissør Kjetil Bang-Hansen. Det er når prosjekter som dette kommer på besøk til hele landet, at Riksteatret både blir unikt og nødvendig.

På scenen
Iren Reppen, Kim Haugen, Helge Jordal og Per Frisch

Team
Regissør: Kjetil Bang-Hansen. Scenograf: John-Kristian Alsaker. Produsent: Anita Basmo Bjørnstad

Produsert av Riksteatret

KJØP BILLETT

   

Helge Jordal                                                Per Frisch

Hamar Kulturhus
Torggata 100
2317 Hamar
Telefon: 62 56 18 50