27. april 2024

Miljødag i Hamar / Miljøuka 2024

Vi gjentar suksessen fra i fjor og samles igjen for miljøet, og for å gi deg inspirasjonen du trenger til å leve mer miljøvennlig.

I 2023 samlet Miljøuka og Miljødag i Hamar mer enn 1600 mennesker i Kulturhuset og på Stortorget. Sammen hadde vi en hel dag proppa med miljøvennlig shopping, givende foredrag, verdifulle workshops, miljømarked, matredder-buffet, inspirerende folk, deilig musikk og herlig stemning!

Nå skal Miljøuka igjen mobilisere Hamar til en felles dag for miljøsaken, for å gi deg inspirasjonen du trenger til å kunne leve mer i takt med planeten vår!

Mer informasjon om årets program kommer snart!

Om Miljøuka i Hamarregionen
– Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe –

Med Miljøuka i Hamarregionen ønsker vi å inspirere deg til å tenke og handle miljøvennlig og få øynene opp for alle mulighetene som ligger i regionen. Dette gjør vi gjennom et variert og mangfoldig innhold. Bli med og gjøre regionen til et mer miljøvennlig sted å bo!

Miljøuka i Hamarregionen er et samarbeid mellom Sirkula IKS, Hamar Naturskole og kommunene Hamar, Stange, Løten og Ringsaker. Miljøuka i Hamarregionen er sponset av: SpareBank 1 Østlandets Bærekraftfond, Innlandet fylkeskommune, Østlandet gjenvinning, Eidsiva bioenergi, Ragnsells og Moelven.
Har du ønsker eller innspill ta gjerne kontakt med prosjektleder Karen Tømte på karen.tomte@sirkula.no

Foto: Jenny Ann Aasen Magnusson

Arrangør: Miljøuka i Hamarregionen i samarbeid med Hamar kulturhus, Hamar bibliotek og Hamar kommune

GRATIS