Hamar kulturhus
Mandag, 6. August 2018

FOR PÅMELDING eller mer informasjon send mail til Ingvild.m.olsen@gmail.com

GRATIS danseworkshop for ungdom!
Hamar Kulturhus 6. – 9. AUGUST
Kl 10:00 - 14:00

Ledet av Rachel Blomberg og Ingvild Marstein Olsen sammen med musiker Ole Herman Andersen

Vi ønsker alle danseinteresserte ungdom fra 14 år og oppover velkommen til å delta på årets danseworkshop på Hamar Kulturhus. I år åpner vi studio for fire dager med moderne dans og kreativitet, og vi har med oss musiker Ole Herman Andersen som skal spille live.

Vi kommer til å starte hver dag med en fysisk og utfordrende klasse som gjør oss klare for andre halvdel av dagen, som vil bestå av mer kreative oppgaver. Der blir fokuset å jobbe med improvisasjon og skapende dans. Den siste dagen ønsker vi å åpne dansestudio for familie, venner og kjente som ønsker å komme og se på.

kreaTID dans 2 er åpen for ALLE dansestiler og vi håper på en god miks. Vi gleder oss!!

FOR PÅMELDING eller mer informasjon send en mail til Ingvild.m.olsen@gmail.com
Det er begrenset med plasser så vi bruker førstemann til mølla prinsippet.

Støttet av: Hamar kommune og Stange kommune.