D’er morosamt med jula - fra Prøysens univers

Mari og Lillebror skal feire jul hos bestemor som bor på landet. Søskenparet vet at når man tar turen til henne så kan man oppleve forunderlige ting som bittesmå kjerringer, snakkende mus og ei bygd som ikke en gang husker at det er jul.

Sted: Multisal Pauline Hall
Dato: fredag 8. desember
Tid: kl 18:00
Varighet: 70 min uten pause

KJØP BILLETT

«Morosamt med jula» er en familieforestilling basert på skattekammeret av de kjente og kjære tekstene til Alf Prøysen som omhandler jula og julestria. Forestillingen er spekket av vakker musikk og morsomme og nostalgiske scener – det hele bundet sammen gjennom historien om Mari og Lillebror.

De fem skulespillerne åpner døren til Prøysens morsomme og verdifulle rike for den oppvoksende generasjoner – og vekker samtidig barnlige minner og nostalgi for eldre. Allerede før forestillingen møter dere noen av skuespillerne ute i foajéen, og på vei ut blir dere nok vinket farvel også.

«Morosamt med jula» passer best for barn fra 4 til 10 år i følge med voksne. Og husk: I Prøysens univers kan vi la barn være seg selv, selv når de voksne får lov til å være barn

Manus: Per Rønningen og Thali M. Liberman – basert på tekster av Alf Prøysen
Regi: Per Rønningen
Koreografi: Janicke Barsnes-Simonsen