Kirsten Flagstad-salen
Lørdag, 7. Desember 2019
Gøy for hele familien fra 4 år.
Varighet: 2 timer inkl. pause.

En gal trollmann, en enda galere julenisse, en julaften i fare, og to barn på sitt livs eventyr! Her blir det spenning og moro for hele familien!

Julaften er i fare. Trollmannen i Vinterlandet har kastet en forbannelse over Nisseland, noe som har gjort at det har klikket totalt for Nissefar som helst vil barbere seg og dra til nærmeste palmestrand. Noe som naturligvis ikke er heldig dagen før dagen.

Sammen med to barnehjemsbarn som ikke hører til i Vinterlandet, Mats og Mina, drar Nisseassistent Claus og kusken Igor ut på et skummelt eventyr på jakt etter trollmannen for å forsøke å bryte forbannelsen.

Natt i Nisseland er en kritikerrost barne- og familiemusikal med spenning, varme, massevis av humor og fengende musikk.

Julelunsj på Café Valuta

Kombiner forestillingen med en julelunsj på Café Valuta ved å velge kategoriene «Julelunsj voksen» eller «Julelunsj barn» i kjøpsbildet. Da er en 2-retters julelunsj og forestilling inkludert i samme billett.