Kirsten Flagstad-salen
Søndag, 8. Desember 2019

DDEs juletradisjon er like gammel som bandet selv. Nå kommer de til Hamar med stemningsfull julemusikk, lun humor og ord til ettertanke.

Opprinnelig var julekonserten en kombinert turnéavslutning og julebord i 1992, det første året DDE eksisterte. Den gang besto reportoaret av lånte julesanger samt de ferske hit’ene fra Rai Rai. Etter noen år kom den første utgaven av julesangen ”Kanskje kjæm Nissen”, men det var ikke før i 1999 bandet laget en hel plate med eget julereportoar. CD’en ”No e D.D.E. Jul Igjen!”  består av 13 nyskrevne DDE-julesanger som i årenes løp har blitt en nødvendig ingrediens i juleforberedelsene for veldig mange.

I 2008 fikk DDE også den store æren å være artist på “Frelsesarméens Juleplate”. Utgivelsen som for øvrig ble produsert av Erik Hillestad, inneholdt både DDEs tolkninger av de klassiske julesangene, og omtrent halve plata var nyskrevne DDE-låter.

Platene utgjør basisen i familieforestillinga “No e DDE Jul Igjen!”, og for mange blir det ikke riktig jul uten ”Et ord vart lys”, ”Englespellet”, ”Stor og fin gut” og den høytidsstemte ”Julenatt over vårres by”. Jula er tradisjon, og DDE har hvert år gjester med på scenen. Lokale barnekor, stjernegutter og andre overraskelser dras opp av sekken når karene inviterer til ei trivelig og nær førjulsstund.

Arrangør: Rai Rai Entertainment

Julebord på Café Valuta

Ta med en god venn, kjæresten, mamma eller kollegaene på en helaften i kulturhuset. Med billetten i hånd får du i forkant av konserten en 2-retters middag på Café Valuta til kun kr. 449,- eller en 3-retters middag for kr. 549,-

NB! Husk å reservere bord i god tid!