Kirsten Flagstad-salen
Søndag, 22. desember 2019

I fjor markerte Oslo Gospel Choir sitt 30 års jubileum. I år er de igjen på veien med juleturné og sin unike sound og den varme og nære julestemningen som har blitt deres varemerke.

Siden 1988 har Oslo Gospel Choir holdt tusenvis av konserter i inn- og utland, og på nittitallet var koret Norges mestselgende artist med over 1,5 millioner solgte CD`er. I fjor markerte koret sitt 30-års jubileum med en omfattende turnè i store deler av Europa. I år vil de igjen legge ut på en større juleturne i november & desember. Kombinasjonen av korets stemningsfulle norske julesanger og svingende gospel har for mange blitt et fast innslag i førjulstiden.

Arrangør: Hamar kulturhus. Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen

Julebord på Café Valuta

Ta med en god venn, kjæresten, mamma eller kollegaene på en helaften i kulturhuset. Med billetten i hånd får du i forkant av konserten en 2-retters middag på Café Valuta til kun kr. 449,- eller en 3-retters middag for kr. 549,-

NB! Husk å reservere bord i god tid!