Klubbscene Rolf Jacobsen
Fredag, 23. Februar 2018
Ståkonsert

Med sin særegne stemme og bemerkelsesverdige scenepersonlighet, leverer Billie Van et forrykende og energisk sceneshow, med store fakter og smittene spilleglede. Bandet hennes består av et knippe av landets mest spennende musikere, med blant andre Jonas Alaska og Mikhael Paskalev som faste medlemmer.

Bille Van aka Merete Pascual flyttet til København da hun var 20 år, og det var også da at hun begynte å spille i band og skrev sine første låttekster. Billie Van, utgjør sammen med Jonas Alaska og Mikhael Paskalev et musikalsk trekløver, hvor alle tre spiller i hverandres band ved siden av egne solokarrierer. Hun har vært en viktig bærebjelke i deres suksesshistorier fra start. Under Bylarm i begynnelsen av 2013 beviste hun seg som en spennende soloartist og konserten fikk blant annet terningkast 5 av VG. Albumdebuten 1234 Radio Star ble sluppet 4. november det samme året.

Det siste året har Billie Van jobbet med nye låter til sitt andre album. Billie Van er mest kjent for sin popmusikk med røtter i Americana og  Rockabilly, men denne gangen beveger sjangeren seg mer mot alternativ pop enn den rockabilly-pregede musikken vi tidligere har hørt fra artisten.

Kulturhusets Intimkonserter lar deg komme tett på noen av Norges fremste musikere i Kulturhusets minste sal, Klubbscene Rolf Jacobsen. Tidligere har Intimkonsert-serien hatt besøk av blant andre Jonas Alaska, Kristian Kristiansen, Minor Majority og Tommy Tokyo.