Kirsten Flagstad-salen
Søndag, 24. Februar 2019
Varighet: 2 timer inkl. pause. Passer for barn fra 5 år.

Hør jungelens lov! Når villdyra skal spise seg mette, blir jungelen et skummelt sted for menneskebarn.

Mowgli er en tøff og uredd gutt, men det lurer farer overalt! Tigeren Shere Kahn har fått ferten av menneskeblod og er på jakt. Den sleipe slangen Kaa forsøker å hypnotisere Mowgli med vakker sang. Og hva er det den smågærne apekongen og flokken hans pønsker på? Jammen godt at panteren Baghera og den bekymringsløse bjørnen Baloo passer på!

Rudyard Kiplings klassiker om gutten som vokser opp blant ulver, er et fargerikt eventyr for hele familien. Bli med inn i jungelen og se en sprudlende familiemusikal med humor, fart, spenning og fengende musikk!

Av Svein Gundersen, Arne Lindtner Næss og Wayne McKnight, etter Rudyard Kiplings eventyr.

Med: Lars Henrik Aarnes, Julia Küster, Lars Halvor Andreassen, Anne Bolette Stang Eng, Sebastian Skytterud Myers, Thomas Jørstad Pettersen og Ida Holten Worsøe.

Regi: Arvid Ones / Koreograf: Therese Slob / Scenografi: Kristin Bengtson / Kostymedesigner: Christina Lovery

Forestillingen er en co-produksjon med Teater Innlandet og Riksteatret.