Multisal Pauline Hall
Lørdag, 29. September 2018
Passer for barn mellom 3 og 8 år
Gratisbilletter hentes i kiosken på Hamar kino fra lørdag 15. september kl. 13:00. Passer for barn fra 3 år. Varighet ca. 40 minutter.

Forestillingen er basert på Vidar Sandbecks fortellinger og viser om Påsan og bestekameraten Nils Brua.

Påsan drømmer om ferie som familien aldri har hatt råd til, men drømme kan han gjøre for det er gratis. Påsan får oppleve sin aller første ferietur, og det er en telttur i hamnehagen sammen med bestekameraten Nils. De undrer seg over livets mysterier, drar på skattejakt, slåss mot myggen, blir mørkeredde og mye mer.

Manuset er laget som en fortelling om Påsan og kameraten Nils, der sangene kommer som naturlig del av historien.

Anne Persdotter Flugstad er forteller/skuespiller og sanger og tar oss med innom noen høydepunkter fra Sandbecks historier. Historiene er blandet med litt info om Vidar Sandbecks kunstnerskap og 12 av hans mest kjente viser. Flere av visene er å forstå som barneviser, men Pengegaloppen er også med. Frode Berntzen er med på gitar.

Dette er en sang-forstilling, her er sangene som er med i historien:

Så er je lita / Snekkervise / Undringsvise / Fjellmarsjen / Hanna Hakkihæl / Mann i graset / Pengegaloppen / Myggvisa / Skattegraversangen / Mørkereddvise / Sola og englene / Trøllgubben Lurvelegg

Forestillingen er utviklet på initiativ fra Sandbekcstiftelsen i 2013 og er spilt under «Viser i skogen» de fem siste åra.

Lørdagsbarn gir de minste små og store kulturopplevelser helt gratis annenhver lørdag i Multisal Pauline Hall.

BILLETTER:
Gratisbilletter hentes i
kiosken på Hamar kino
fra lørdag 15. september kl 13:00.

Vi ber om at avhentede billetter
som ikke vil bli benyttet, straks
leveres tilbake til Hamar kino.

Arrangør: Hamar bibliotek og Hamar kulturhus