Multisal Pauline Hall
Lørdag, 10. November 2018
Passer for barn fra 0 – 3 år
Varighet: 40 minutter. Gratisbilletter hentes i kiosken på Hamar kino fra lørdag 27. oktober kl. 13:00.

Sans og Samling er en forestilling som finner sted i en bevegelig installasjon. Gjennom både observasjon og deltakelse med egne kropper blir barna selv en del av helheten. Plutselig befinner de seg under en fargerik silkehimmel hvor en kattepusmyk fisk kan sittes på, en snegle rasler når den ristes, og danserne gror nye hoder over hele kroppen.

Sans og Samling er inspirert av målgruppens åpne eksistens i verden. Barn fra 0 til 3 år befinner seg i en fase av livet hvor voksnes logikk ennå ikke er gjeldende. I Sans og Samling møter de et univers som taler til denne tilværelsen og lar det sanselige står i sentrum.

Inspirert av 70-tallets sterke farger og analoge virkemidler vil barna få en helhetsopplevelse hvor lek og fantasi røres sammen til en forlokkende verden!

Utøvere:
Trine Lise Danielsen Moe og Marianne Skjeldal / Utøvende forestillingsavvikler: Ingvild Langgård / Koreografi: Ingri Fiksdal / Musikk: Ingvild Langgård / Scenografi og kostymer: Signe Becker / Produsent: Nicole Schuchardt og Eva Grainger / Co-produsert av: Dansens Hus

Støttet av: Norsk Kulturråd og Sparebankstiftelsen DNB.

Lørdagsbarn gir de minste små og store kulturopplevelser helt gratis annenhver lørdag i Multisal Pauline Hall.

BILLETTER:
Gratisbilletter hentes i
kiosken på Hamar kino
fra lørdag 27. oktober kl 13:00.

Vi ber om at avhentede billetter
som ikke vil bli benyttet, straks
leveres tilbake til Hamar kino.

Arrangør: Hamar bibliotek og Hamar kulturhus