logo

Meny

Hamar kulturhus inviterer store og små til femårs fest.

 

Vi feirer fem begivenhetsrike år med stor aktivitet og store øyeblikk for publikum og ansatte. Det blir en fest som ser fremover, og det blir opplevelser du ikke har sett i Kulturhuset tidligere: nye sjangre og uttrykk som vil overraske, kanskje utfordre, og begeistre.

Man kan kjøpe enkelt billetter til noen av arrangementene, eller egne kveldspass for fredag og lørdag.

Torsdag 14.mars 
Har du ikke vært i Kulturhuset før? Er du nysgjerrig på hva kulturhuset brukes til i hverdagen? Festdagene sparkes i gang med «åpen dag» i kulturhuset – opplev hvordan salene i Kulturhuset benyttes av lag og foreninger, og hvordan kostymene til en forestilling blir laget i Teater Innlandet . I tillegg blir det utstillingsåpning av Innlandsutstillingen og åpning av filmfestivalen Hamarama. I klubbscenen spiller «up and coming» artistene Halie, Moyka og Iris, før Dex Carrington fyller Kirsten Flagstad-salen med energifull stand-up på kvelden. I Passasjen kan du lytte til musikk og nyte forfriskninger i musikkafeen.

Fredag 15. mars
Enten det er danseband, latinamerikanske toner eller EDM og Hip Hop du vil høre, kan vi uansett garantere en festfylt aften. Artister av nasjonalt kaliber spiller opp til fest, og det blir rom for dans av alle slag! Du trenger ikke å velge hva du foretrekker – konsertene alternerer i tid og sted så du kan oppleve alt på en og samme kveld! 

Lørdag 16. mars
Lørdag blir fullspekket med arrangementer fra morgen til kveld. Formiddagsprogrammet er en gratis gavepakke toppet med blant annet Lørdagsbarn for de minste, boller, brus & bøker, workshops i digital foto, akttegning og arrangement med Hamar Game Collective. Sliten forelder? I Passasjen kan du nyte dempet musikk, ro og servering. Lørdagen byr også på et gjensyn med kjente og etablerte serier i Hamar kulturhus; Hamar midt i væla, lydhør og Intimkonserter på kvelden !

Noe du ikke har sett på mange mils omkrets før - Burlesque i Kulturhuset!
Opplev en grovkornet og humoristisk revyform, ispedd sensualitet, flørting, glitter og glamour. Burlesque har sin opprinnelse fra 1880 tallet og Victoriatidens vaudevillescener. Det handler om minimale kostymer, kvinners former, og andre scenekunstnere som pain solution og contortion artists. Ta del i showet! her kan publikum selv gå fra aktivitet til aktivitet som lykkehjul, casino, få fremtiden spådd og masse mer! Arrangementet har 20 års aldersgrense. Bli med inn i et univers der alt kan skje!

Søndag 17. mars
I søndagens formiddagsprogram blir det storfint besøk av blant annet Vertavo i Klassiske øyeblikk og to forestillinger med Teater Innlandet. På kvelden blir det aktivitet i Klubbscenen for de yngre, før kveldens store begivenhet, Karpe avslutter festen for denne gang.

 

Sett av dagene 14. - 17. mars. Det blir fullt program i fire dager til ende!