logo

Meny

Våren 2017 besøkte Highasakite Kulturhuset til full jubel for alle i salen. Fullt hus og knadd i Kirsten Flagstad-salen. Foto: Markus Søgård

 

I Hamar musikkverksted får du og ditt band tilgang til fullt utstyrte øvingsrom med trommesett, gitarforsterkere, bassforsterkere, keyboard og sanganlegg.

 

Turboneger besøkte Hamar kulturhus november 2015 og spilte gratiskonsert under Uhørt-finalen. Foto: Arnfinn Johnsen.

Ung og på jakt etter opplevelser?

Hamar kulturhus har en mengde av aktiviteter å tilby for deg som er ung - om det så er bandøving, dans, musikk, workshops eller konserter.

Konserter og forestillinger

Hamar kulturhus vil gi unge det ypperste av konserter, forestillinger og arrangement. Hamar kulturhus har blant andre hatt besøk av Karpe, Marcus og Martinus, Isac Elliot, Unge Ferrari, Tomine Harket, Kristian Kristensen, Kid Astray, The Main Level, Maria Mena, og mange flere...

Se her for fullstendig oversikt over programmet

Redd for å gå glipp av noe? Meld deg som mottak av vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert om siste nytt på programmet! 

 

Kulturkort for ungdom 

Synes du det er dyrt å gå på kulturarrangementer? Ikke med Kulturkort for ungdom! Er du mellom 13 og 21 år får du nesten halvpris på nesten alle konserter og forestillinger i Hamar kulturhus. Kulturkortet er helt gratis og du skaffer deg kortet her: 

www.kulturkorthedmark.no 

 

Hamar musikkverksted

Spiller du i band og trenger øvingslokale? Hamar musikkverksted tilbyr fullt utstyrte øvingsrom til unge lokale musikere i kjelleren på Hamar kulturhus. Her får du også mulighet til å spille inn dine egne låter i studio og spille konsert på Kulturhusets Klubb Nor-arrangementer.

Les mer om Hamar musikkverksted og finn kontaktinformasjon

 

Konserter og forestillinger

Hamar kulturhus vil gi unge det ypperste av konserter, forestillinger og arrangement. Hamar kulturhus har blant andre hatt besøk av Karpe, Marcus og Martinus, Isac Elliot, Unge Ferrari, Tomine Harket, Kristian Kristensen, Kid Astray, The Main Level, Maria Mena, og mange flere...

Følg med på hamar-kulturhus.no for nye spennende arrangementer fremover.
 

Se her for fullstendig oversikt over programmet

Redd for å gå glipp av noe? Abonner på våre arrangementer på Facebook og hold deg oppdatert om siste nytt!

 

Kulturskolen

Lyst til å lære hvordan spille på fiolin? Eller kanskje du er mer interessert i billedkunst, teater eller klassisk ballet? Bli med i Kulturskolen! Hamar kulturskole er et kulturfaglig kompetansesenter for kommunens innbyggere som gir unge opplæring på strykeinstrumenter, pianospill, billedkunst, teater og klassisk ballett. Skolen har også noen elevplasser for waldhorn, trompet, kornett, akustisk gitar, sang, fløyte, klarinett og saksofon.

Les mer om Kulturskolen og finn kontaktinformasjon

 

Engasjer deg i det lokale kulturlivet

I Kulturhuset myldrer det av mennesker som driver med alt fra kor og korps til teater, dans eller maleklubber. Våre øvingssaler, ensemblerom, kulturverksteder, band- og øvingsrom gjør Kulturhuset til en foretrukket arena for lag, foreninger og frivillige organisasjoner i hele regionen. Kanskje du finner din favorittaktivitet blant alle våre lag og foreninger i huset?

Les mer om husets lag og organisasjoner her

 

Klubb Nor

Spiller du i band og ønsker å prøve deg på en scene? Klubb Nor gir unge, lokale musikere og band sjansen til å prøve ut musikken sin foran et publikum, og dele scenen med mer etablerte artister. Klubb Nor arrangeres hver siste torsdag i måneden, og er gratis og åpent for alle.

Du finner alle Klubb Nor-konsertene på våre program-sider

 

UKM Hamar

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans. 

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

UKM Hamar 2019 ble arrangerert i Hamar kulturhus lørdag 2. mars.

 Mer informasjon om UKM Hamar 2020 kommer.