logo

Meny

Klubb Nor: William`s War Opposition og IDAG

Sted: Klubbscene Rolf Jacobsen
Dato: torsdag 19. oktober
Tid: kl 19:00

Gratis og åpent for alle

GRATIS

Wlliam´s War Opposition:

En gjeng med fire slaskete studenter fra «planet earth" danner Hamar-bandet William`s War Opposition. Bandet har vært aktive, skapende og frempå med låtskriving, produksjon av nytt musikalsk materiale, live-sessionvideoer fra hjemmekonserter, og en hel del konserter i Hamar og omegn. For ikke å glemme singelen «Place By The Water», og albumet «Tuesday Morning Hippie Trail», som bandet slapp allerede sommeren 2017, og som ligger på Spotify, Tidal, etc. Albumet kommer også på vinyl. Bandet spiller en skranglete og fengende hippierock, med innslag av psykedelisk rock, indie og folk rock. William`s War Opposition er kjent for å lage liv og stemning, og levere et lidenskapelig og underholdende show på sine konserter. I sommer dro de rundt i campingvogn, og rocka seg gjennom sommeren på «The Seidel Tour». 

William´s War Opposition består av Markus Lierhagen (gitar, orgel), Christoffer André Nymoen (bass), David Gunneng (trommer), og David William Øynes (gitar, vokal, munnspill, orgel). 

 

Hver siste torsdag i måneden arrangerer Hamar kulturhus gratiskonsert-konseptet "Klubb Nor". Her får unge, talentfulle lokale musikere prøve seg foran et publikum og dele scenen med mer etablerte artister.

GRATIS

Hamar Kulturhus
Torggata 100
2317 Hamar
Telefon: 62 56 18 50