Kirsten Flagstad-salen
Onsdag, 24. Januar 2018
fra 5 år
Forestillingen varer i 2 timer inkludert pause

Vi har alle hørt om Dorothy - den lille jenta som virvles opp av en tornado og feies av gårde til trolldomslandet på den andre siden av regnbuen! Bli med til den andre siden - Somewhere Over the Rainbow!

Underveis til Smaragdbyen og Trollmannen møter Dorothy tre underlige fyrer – Blikkmann, som så inderlig ønsker seg et hjerte, Fugleskremselet, som så gjerne vil ha en hjerne å tenke med, og den livredde Løven, som håper han en dag skal bli modig, han òg. Men først når de har fått has på Den onde heksa finner de det de egentlig leter etter – troen på seg selv, og troen på andre. Og da finner Dorothy også veien hjem!

Det er gått mange år siden sist Riksteatret satt opp en skikkelig musikal. Nå skal de endelig gjøre det igjen. Og da har de like godt valgt en av de virkelig store klassikerne: Trollmannen frå Oz. Det er jo ingenting som på samme måten samler et publikum på tvers av generasjonene som musikkteatret.

Som Dorothy får du møte den nye stjernen Mari Lerberg Fossum. Hun har tidligere gjort suksess både som Sophie i Mamma Mia og Belle i Skjønnheten og udyret. Og regien er ved multitalentet Alan Lucien Øyen, som gjennom de seneste årene har vunnet seg et stadig større navn, også langt utenfor landets grenser.
I ham har norsk teater fått seg en ny trollmann, og han lover oss en fargerik og frodig og livsglad forestilling, for et eventyrlystent publikum i alle aldre!

På scenen
Mari Lerberg Fossum med flere (kunngjøres senere).

Team
Regissør: Alan Lucien Øyen. Scenograf: Leiko Fuseya. Kostymedesigner: Stine Sjøgren. Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen

Produsert av Riksteatret

VIS OSS DIN REGNBUE
- bli med på tegnekonkurranse!

Bruk fantasien! Tegn, mal eller ta et bilde av din regnbue og lever den til skranken i Hamar bibliotek innen tirsdag 23. januar!

Da er du med i trekningen av 4 gratisbilletter til neste familieforestilling fra Riksteatret, "Georgs magiske medisin", i Hamar kulturhus høsten 2018.

Ditt bidrag vil stå utstilt i Hamar kulturhus i forbindelse med generalprøven og turnépremieren av Trollmannen frå Oz onsdag 24. og torsdag 25. januar.

Vinn musikaltur til London!
Hvis du også laster opp bildet ditt på Instagram med #trollmannenfraoz og #riksteatret, kan du bli en heldig vinner av en reise for to til London med billetter til musikalen «The Wicked». Les mer om konkurransen her

_____________________

Du kan også se turnépremieren av Trollmannen frå Oz torsdag 25. januar. Du sikrer deg billetter her