Multisal Pauline Hall
Fredag, 15. Februar 2019
16:30-19:30

Noe av det beste med å gjøre det du liker, er å finne andre som liker det samme. På UKM finner du mest sannsynlig noen med like stort engasjement som deg selv.

Påmelding via lenken: https://delta.ukm.no/

Første av 3 mentorkvelder. Møt ungdom fra hele Hamar, og få profesjonell hjelp med det du har lyst til å vise fram på mønstringa 2.mars. Sammen med andre er DU med på å lage UKM i Hamar 2019.

Hva er UKM?
Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen. Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans. Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

I UKM får du mulighet til å ikke bare vise hva du kan, men også se hva andre driver med. Å møte andre som er opptatt av kultur, er både inspirerende og motiverende. Du får også sjansen til å lære nye ting. UKM har dessuten flere samarbeidspartnere, så reisen din stopper ikke her. Mange UKM-ere har blitt oppdaget av eksterne arrangører og fått spennende tilbud utenfor UKM

Uansett hvem du er, hvor du bor og hvilke kulturinteresser du har:
Vi gleder oss til å møte deg! Velkommen til UKM!

Les mer om UKM her: https://ukm.no/hva-er-ukm/