logo

Meny«D'er morosamt med jula» (8. desember i Hamar kulturhus) er en familieforestilling basert på skattekammeret av de kjente og kjære tekstene til Alf Prøysen som omhandler jula og julestria. Passer for barn fra 4 - 10 år. Kjøp billetter nå

 

Søndag 10. desmber kommer endelig Solveig Slettahjell med «Natt i Betlehem» til Hamar kulturhus! «Musikken er neddempet, både andaktsfull, skjør og høytidelig. Dette er musikk til ettertanke og refleksjon.» Aftenposten. Kjøp billetter nå

 

Med "Hva for en klovn er jeg" har Tom Styve laget en underholdende og personlig forestilling hvor han hedrer sitt forbilde, Rolf Just Nilsen. Vises i i Teater Innlandet scene 7. til 10. desember.

 

MGPjr Juleturné 2017 kommer med to konserter i Hamar kulturhus fredag 1. desember

 

 

Gjør deg klar til å trampe med føttene, klappe med hendene og til og danse mellom seteradene når verdensberømte Harlem Gospel Choir kommer med sin superenergiske, befriende, og førsteklasses julegospelkonsert tirsdag 5. desember. Kjøp billetter nå

 


Opplev ekte juletradisjon fra den russiske ballettens vugge, når St. Petersburg Festival Ballett kommer med sine eventyrlige og storslagne produksjon av Nøtteknekkeren.


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Velkommen til Jul i Kulturhuset!

Lyst til å finne den gode førjulsstemningen? Kom til Hamar kulturhus i desember! Her har vi en rekke konserter, forestillinger og gratis julearrangementer for hele familien!

Med «Jul i Kulturhuset» ønsker vi å glede familier, barn, ungdom og voksne med julestemning i desember.

«Nøtteknekkeren», «Harlem Gospel Choir», «Natt i Betlehem», «D'er morosamt med jula»«MGPjr juleturné» og «Hva for en klovn er jeg»  topper førjulsprogrammet. I tillegg arrangerer vi en mengde gratisarrangementer i samarbeid med aktørene på huset og aktører fra regionen, som juleverksteder, utstillinger og konserter.

Lørdag 2. desember fra kl 12:00, i forbindelse med Julegrantenningen på Stortorget, er det duket for storslagen åpning av Jul i Kulturhuset  med Pepperkake-utstilling, "Julelørdag i Kulturhuset" og tenning av julelys i Kulturhuset. Her er det åpent hus, varmestue og servering av gløgg og pepperkaker. Velkommen til dere alle!

Du finner alle arrangementer knyttet til "Jul i Kulturhuset" under Program

 

 

Pepperkake-utstilling

I år som i fjor inviterer vi store og små pepperkakeentusiaster til å melde seg på årets pepperkakekonkurranse. Bidragene vil stå utstilt i Kulturhuset i hele juleperioden og du kan stikke av med flotte premier. Påmeldingsfristen er 24. november.

Bli med og lag noe til årets flotte og fantasifulle pepperkakeby. Inviter venner til en artig kveld og sett fantasien løs med å lage et bidrag eller flere til årets pepperkakeby. Vinnerne stikker av med av med flott byopplevelse, levert av Hamar sentrum, og en forestilling i Hamar kulturhus.

For påmelding og mer info, send e-post til programansvarlig i Hamar kulturhus , Mocci Ryen: mocci.ryen@hamar.kommune.no (innen 24. november)

Årets tema: HAMAR - byen i mitt hjerte

Pepperkakehus-konkurransen er åpen for både barn og voksne. Alle bidrag stilles ut i Hamar kulturhus og det blir en høytidelig åpning av Pepperkakebyen samme dag som julegrantenningen på torget lørdag 2. desember.

Arrangør: Hamar sentrum og Hamar kulturhus

 

 

Julelørdag i Kulturhuset

Lyst til å finne ro og den gode førjulstemningen? Kom på Julelørdag i Kulturhuset! Tre lørdager på rad i desember (2. 9. og 16.) kan du og familien bli med på juleverksted, nyte juletoner, utforske den magiske juletreskogen, få pepperkaker og gløgg, høre juleeventyr og møte julenissen - helt gratis!

Utstillingen Pepperkakebyen står fra 2. desember og gjennom hele desember.

Velkommen til en stemningsfull førjulstid lørdag 2., 9. og 16. desember kl. 12-15.

 

PROGRAM:

Julelørdag 2. desember kl 12 - 15

Kl 12:00   Åpning av Pepperkake-utstillingen og Jul i Kulturhuset
Kl 12-15  Juleverksted:  Lag juletallerken med Porselensmaleklubben
Kl 12-15  Julesjakk med Hamar Sjakklubb
Kl 12-15  Servering av pepperkaker og gløgg
Kl 13:30  Julekonsert med Spellemannslaget Leik
Kl 14:00  Nisseorkester ved Toneheim folkehøgskole
Kl 14-15  Julesjakk med Hans Olav Lahlum

mer utfyllende program kommer

 

Julelørdag 9. desember kl 12 - 16

kl 12-15  Juleverksted (Foajé)
Kl 12-15  Servering av pepperkaker og gløgg (Foajé)
Kl 12-13  PS! Dance viser Nøtteknekkeren (Passasjen)
Kl 13:00  Julekonsert med Jernbanens Mannskor (Foajé)
Kl 13:30  Juletoner med Toneheim folkehøgskole (Foajé)
Kl 13:45  Julefortellinger (Passasjen)
Kl 15:00  PS! Dance viser Nøtteknekkeren (Passasjen)

mer utfyllende program kommer

 

Julelørdag 16. desember kl 12 - 15

kl 12-15  Juleverksted: Lag julepynt med Minipicasso (Foajé)
Kl 12-15  Lag julepynt til juletreskogen (Passasjen)
Kl 12-15  Servering av pepperkaker og gløgg (Foajé)
Kl 13:30  Juletoner med Toneheim folkehøgskole (Foajé)
Kl 14:00  Julekonsert med Ingeborg Haukvik Francke (Foajé)

mer utfyllende program kommerVelkommen til en stemningsfull førjulstid lørdag 2., 9. og 16. desember kl. 12-15.