Klubbscene Rolf Jacobsen
Mandag, 24. Juni 2019

Geir Otnæs har spilt med Lystrup i 30 år, og har plukket ut noen av favorittlåtene til en trekkspillplate.

Før plata blir presentert, blir det en minikonsert med Geirr Lystrup.

Geir Otnæs har spilt trekkspill fra han var 8 år gammel. Siden den gang har han vært en aktiv trekkspiller og vokalist, og i 1986 ble musikken levebrødet.
I dag spiller han fortsatt med Geirr Lystrup, Bill Booth, Tor Karset, og med "Gerotes Zydeco Band" (Erik Harstad, Børre Flyen og Bjørn Thomassen).

Som trekkspiller og sanger har Geir vært innom mange forskjellige sjangere: Blues, rock, gammeldans, pop, div. dansemusikk, folkemusikk,folk-rock, irsk, shanties, tex-mex m.m., og ikke minst cajun- og zydeco-musikk fra Louisiana (to plater med Bygg Band).

Otnæs har vært med på rundt 70 plateinnspillinger og flere musikk/teater-forestillinger.

I løpet av et langt liv som trekkspiller har han turnert i det meste av Norges land, og i Danmark, Sverige, Tyskland, Østerrike, Italia, Grønland, Island, Færøyene, og Lousiana USA.

Medvirkende:
Geirr Lystrup, Ørnulv Snortheim, Børre Flyen, Åsmund Snortheim, Hege Rimestad og Siri Snortheim.