logo

Meny

Omvisning:
Varighet: ca 60 min
Pris: kr 50,- per person
Samlet faktura sendes i etterkant av besøket
Minimum fem personer per gruppe

 

Lyst på en omvisning?

Vil du lære mer om Hamar kulturhus? Bli med på omvisning!

Hamar kulturhus ønsker skoleklasser, bedrifter og grupper velkommen til omvisning. Benytt anledningen for en lærerik og inspirerende opplevelse i Innlandets kulturelle storstue.

Guider tar deg med på mangfoldet som er Hamar kulturhus og du får innblikk i kulturhusets mange rom og aktiviteter. Du blir ledet gjennom saler, galleri, bibliotek, øvingsrom, med mer. På veien lærer du om arkitektur, kunst og ikke minst hva huset brukes til.

Omvisningene starter i Foajéen og slutter i restauranten. Her kan du og din gruppe avslutte med en kaffekopp eller en matbit hvis ønskelig.

Vi gjør oppmerksom på at omvisningen byr på til dels store avstander og litt trappegåing.

For mer informasjon og forespørsel om omvisning, ta kontakt på telefon 62 56 18 50

 

Lunsj eller middag på Satelitten?
Det er mulig å bestille egen matservering, lunsj eller middag på Satelitten i forbindelse med omvisningen. Ta direkte kontakt for booking via tlfnr. 930 90 602, e-post: booking@kjokkenet.com, eller kom innom restauranten.

Guider
Guidene for omvisningen er kulturhusets egne frivillige kulturhusvenner. De er en kunnskapsrik gjeng med bakgrunn som blant annet lærere, arkitekter, ingeniører og kulturarbeidere. Alle våre 30 guider er spesielt opplært til å lede omvisningene og sammen har vi utarbeidet innholdet i rundturen.

Vil du lære mer om Hamar kulturhus? Bli med på omvisning!